Your Cart

Kan jeg gemme en vare til senere?

Produkter & lager

Kan jeg gemme en vare til senere?

Gemte artikler
Boards

Gemte artikler

Du har browseret på NECKTIE & CO’s website, men er ikke klar til at købe noget lige nu? Du kan gemme artikler til senere på din liste “Gemte artikler”. På den måde venter alt, hvad du kan lide, på et praktisk sted.

For at tilføje en artikel til din “Gemte artikler”-liste skal du blot logge ind på din NECKTIE & CO-konto og derefter vælge hjerteikonet på hver produktside.
For at se din “Gemte artikler”-liste skal du blot vælge hjerteikonet i øverste højre hjørne på hver side.

Når en artikel er blevet tilføjet til listen, kan du se, om prisen er faldet, eller hvis den er udsolgt. Du kan endda se, hvis artiklen snart er udsolgt, så du kan købe den, før det er for sent.

Din liste over gemte artikler kan indeholde op til 500 artikler. Hvis det overstiger det, vises der muligvis en besked om, at du ikke har nogen gemte artikler på appen. Bare rolig, du kan stadig se dem alle i dine “Gemte artikler” via websitet.

Bemærk, at når du gemmer en artikel til senere, bliver den tilføjet til din “Gemte artikler”-liste i 6 måneder. Efter 6 måneder slettes artiklen fra din liste.

Bemærk: hvis du ikke er logget ind på din konto, forbliver artiklen på din “Gemte artikler”-liste i 60 dage.

En artikel, som du gemmer til senere, er ikke reserveret til dig.

Hvis du tilføjer en artikel til din kurv, men ikke går til betalingssiden, flyttes artiklen automatisk til din “Gemte artikler”-liste.

Boards

Bruger du vores NECKTIE & CO-app? Boards giver dig mulighed for at organisere dine yndlings-NECKTIE & CO-artikler i dine “Gemte artikler”. Det var aldrig så nemt at sammensætte et outfit til dit næste store arrangement! Du skal blot vælge hjerteikonet og derefter trykke på “Tilføj til board”. Du kan have op til 50 boards!

Du kan kun oprette boards, når du gemmer artikler på NECKTIE & CO-appen. Men bare rolig. Hvis du senere beslutter dig for at handle på websitet, vises alle dine gemte artikler, men ikke i de boards, du har oprettet.

Har du forberedt den perfekte fødselsdagsliste, eller har du brug for en anden mening om dine yndlingsartikler til ferien? Du kan nu dele dine boards med gemte artikler med andre! Gå blot til dine “Gemte artikler”, vælg det board, du vil dele, og tryk derefter på “Del link”-ikonet.
Hvis du sender linket til en person, der bor i et andet land, kan vedkommende kun se artikler, der er tilgængelige i hans eller hendes browserland.

Ønsker du ikke længere, at de personer, du har delt linket med, kan se dit board? Du skal derefter slette boardet og starte forfra.