Your Cart

Kan I hjælpe mig med min NECKTIE & CO-konto?

Tekniske spørgsmål

Kan I hjælpe mig med min NECKTIE & CO-konto?

Ændring af oplysninger
Glemt adgangskode
Tilknytning af sociale mediekonti
Tekniske problemer
Sletning af din konto

Hvordan kan jeg ændre mine oplysninger på min NECKTIE & CO-konto?

Sådan ændrer du dine personlige oplysninger:

  1. Log ind på din konto ved at klikke på ikonet for en person øverst til højre på siden (eller nederst til højre i appen).
  2. Når du er logget ind, kan du foretage alle ønskede ændringer af dine kontooplysninger:
    Adgangskode – Når du klikker på “Skift adgangskode”, bliver du bedt om at angive din gamle adgangskode og din nye adgangskode. Sørg for, at den nye adgangskode er mellem 10 og 100 tegn.
    E-mailadresse – Klik på “Mine oplysninger” og angiv den e-mailadresse, som du ønsker, at NECKTIE & CO skal kontakte dig på.
    Leveringsadresse – Vælg “Adressebog” i venstre kolonne og “Tilføj en ny adresse”. Hvis dette er din foretrukne leveringsadresse, skal du huske at indstille den som standardadresse.
    Betalingsmetode – Når du klikker på fanen “Betalingsmetoder”, vises en liste over betalingsmetoder, der er knyttet til din konto. Her kan du “Tilføj en ny betalingsmetode” og foretage ændringer af betalingsmetoder, der er knyttet til din konto.
    Kontaktpræferencer – Klik på “Kontaktpræferencer” til venstre for at vælge, hvordan du ønsker, at NECKTIE & CO skal kontakte dig med informationer om de nyeste eksklusive tilbud og kampagner.
  3. Når du har foretaget de nødvendige ændringer af dine kontooplysninger, skal du huske at klikke på Gem.

Ændringer af din konto påvirker ikke detaljerne i de ordrer, som du allerede har afgivet.

Jeg har glemt min adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, er processen for at logge ind igen meget simpel.

  1. Gå til vores loginside.
  2. Klik på linket “Glemt adgangskode? ” og angiv din e-mailadresse.
  3. Vi sender dig derefter et link direkte til din registrerede e-mailadresse for at nulstille din adgangskode.

Kan du ikke finde e-mailen? Vi anbefaler, at du kontrollerer dine spam-mails.

Tilknytning af sociale mediekonti

Du opretter en ny NECKTIE & CO-konto?  Du kan tilknytte en sociale mediekonto til din NECKTIE & CO-konto ved at tilmelde dig med dit Apple ID, Facebook-konto eller Google-konto.  Derefter kan du logge ind på NECKTIE & CO.

Hvis du har tilmeldt dig med dit Apple ID, men valgte at skjule din personlige e-mailadresse, har Apple genereret en e-mailadresse til dig.  For at finde ud af denne adresse, skal du gå til dine Apple ID-indstillinger på din enhed eller logge ind på siden for din Apple-konto.

Du har allerede en NECKTIE & CO-konto? Du kan ikke tilknytte en anden sociale mediekonto til din NECKTIE & CO-konto.

Du er allerede tilmeldt via en sociale mediekonto? Du kan ikke logge ind ved hjælp af din e-mailadresse. Klik venligst på det relevante sociale medieikon på loginskærmen.

Du modtager en fejlmeddelelse, når du forsøger at logge ind? Hvis du er tilmeldt NECKTIE & CO via din Google-konto, Facebook-konto eller dit Apple ID, skal du logge ind ved hjælp af den samme sociale mediekonto. Brug derefter knappen, der svarer til den sociale medieplatform, du valgte, placeret under e-mailadressefeltet.

Du ønsker at ophæve tilknytningen af en sociale mediekonto ? Klik blot på knappen “Afbryd forbindelse” i fanen “Sociale mediekonti”. Hvis du er tilmeldt NECKTIE & CO med en sociale mediekonto og nu ønsker at logge ind med din e-mailadresse, skal du oprette en ny NECKTIE & CO-konto med en anden e-mailadresse.

Jeg har et teknisk problem

Hvis du har et teknisk problem med NECKTIE & CO-webstedet eller appen, er her vores forslag:

  • Tøm cookies og cache fra din browser
  • Prøv med en anden browser
  • Prøv fra en anden enhed
  • Hvis du bruger appen: tving app’en til at lukke, kontroller, at du har den nyeste version, og genstart din enhed

Hvis problemet fortsætter, skal du ikke være bange for at kontakte vores kundeserviceteam.

Sletning af din NECKTIE & CO-konto

Hvis du ønsker at slette din NECKTIE & CO-konto, kan du kontakte os via vores hjælpeside.

Bemærk, at sletning af din konto resulterer i permanent sletning af dine personlige oplysninger (ordrehistorik, gemte adresser, betalingsmetoder og gemte varer).

Når disse oplysninger er bekræftet, kan vi fortsætte med at slette din konto.

© {{nomdusite2}}